Новини

10 квітня відбулось чергове засідання за участю Всеукраїнського галузево-аналіти ...

Зараз чи не кожне підприємство зіштовхується із ситуацією, коли працівники отрим ...

Компанія "Кайрос-К" працює на ринку бухгалтерських послуг понад 8 рокі ...

1000 кращих молодих компаній за видами екомічної діяльності

Дата: 2019-06-24
Переглядiв: 3363

Головним Управлінням регіональної статистики України проведена аналітика економічних та фінансових показників підприємств України, серед товаровиробників та постачальників товарів та послуг, за поданням Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, згідно державної системи класифікації і кодування техніко-економічної та соціальної інформації в Україні, з метою визначення 1000 кращих молодих компаній країни

У відборі прийняли участь всі підприємства, установи, організації, відповідно до реєстраційних даних підприємства, за основним видом економічної діяльності, згідно запиту б/н від 03.06.2019 р.
 
Для проведення комплексного заходу, направленого на створення цілісного, який користується попитом споживача, іміджу продукту, та з метою популяризації досягнень кращих компаній і формування позитивного іміджу -  визначені кращі підприємства, які номіновані на закріплення статусу «Компанія року 2018».
 
Приймаючи участь у номінації, компанії надається право отримати додатково рекламні послуги в Національних ЗМІ (у т.ч. консультування, послуги з художнього оформлення реклами, виготовлення рекламних матеріалів та подальше розміщення рекламного матеріалу на відкритих ресурсах ТСН, Корреспондент. net, 1+1. УНІАН, та інших), шляхом узгодження додаткових умов уповноваженими представниками Сторін.

Від імені колективу Всеукраїнського галузево-аналітичного центру бажаємо підприємствам, щоб у 2019 році партнери та клієнти побачили нові перспективи співпраці з Вами як на національному так і на  міжнародному рівні.

Підтвердження